bucuresti promotional

Promotional

Promotional - Sedinta Fotografica de Portret

În lumea portretelor, fiecare ședință foto devine o călătorie fascinantă în universul personalității tale. Privirea, zâmbetul și detaliile care spun povestea ta. Descoperă magia într-o sesiune foto de neuitat
Acest serviciu beneficiaza de un pret promotional de:

300 de lei

Mai jos regăsiți detaliile și termenii acestui serviciu valabil până la data de 31 decembrie 2023.

*Locatia:*

desfasurarea sedintei foto se afla la adresa Serban Voda 258, Bucuresti, prin Floraria Ikebana Flowers.

*Stilul distinct de portret si decor*

Realizăm fotografii de portret care se aliniază cu referințele prezentate, asigurându-ne că exprimăm autenticitatea și personalitatea subiectului.

Utilizăm o diversitate de lumini în diverse moduri, cu diferite tipuri de modificatoare, pentru a obține efecte artistice și a evidenția trăsăturile unice ale fiecărui client. La alegere, fundal Alb sau Negru.

*Libertatea expresiei personale:*

Nu includem servicii de machiaj, coafură sau ținută, dar încurajăm spiritul liber al fiecăruia, permițând clienților să-și aducă propriul stil și să-și exprime creativitatea în limitele celor 120 de minute, putând schimba ținutele și retușa machiajul după preferință.

*Eficientizarea timpului:*

Cu o durată maximă de 120 de minute (100 de minute pentru ședință și 20 de minute împărțite pentru pregătire și finalizarea ședinței), oferimo experiență plăcută și relaxantă în cadrul dar si afara ședinței.

*Fotografii Realizate si finale :*

Se vor realiza aproximativ 150-200 de fotografii pe care le editam basic si circa 20 de fotografii finale editate editorial pentru a evidenția frumusețea , cu atenție la detalii si  culoare, umbre, claritate, contrast.  Vor fi transferate online in maxim 4 zile lucratiare.

*Linkul transferului este temporar.

*Modalitate de plata:*

Pretul sedintei este de 600 de lei.  
Conform contractului care va fi semnat de ambele părți, facilităm plata în două etape, avans și lichidare 50-50%, prin transfer bancar, oferindu-le clienților siguranța financiară și confirmarea calității serviciilor noastre.

Din plata avansului se va inchiria studioul si echipamentele necesare.
*In cazul anulari programarii sedintei, avansul nu se returneaza.

După confirmarea platii avansului, noi vom confirma programarea stabilita in prealabil de ambele parti. Plata finală se realizează la finalul ședinței. Numerar sau transfer bancar (nu există posibilitatea plății cu cardul).

*Conveniență în livrare:*

Fotografiile finale sunt livrate comod pe un link de transfer, asigurându-ne că accesul la fotografii este rapid și facil pentru clienți.

*Drepturile asupra Fotografiilor:*

Ist Art Studio reprezentat prin Istodorescu Laurentiu își rezervă dreptul de a posta, folosii după bunul plac fotografiile cu scopul de a promova serviciul fotografic, în orice mediu considerăm oportun firmei.

*Confidentialitatea Datelor:*

Toate datele cu caracter personal vor fi păstrate în custodia Ist Art Studio fără a fi instrăinate sau folosite în afara firmei noastre.

Colaborari

Bosch Home Appliances
Apa Bucovina
Guess Watches Romania
Cofftail's
Air On
AD Auto Total